Bondeskovgaard

Bondeskovgaard

Om Bondeskovgaard

Bondeskovgaard er en skovbrugsvirksomhed, der spænder fra træ-og landskabspleje til savværksdrift, produktion af legepladser, møbler og forædling af træ, samt øksehugget tømmer til renovering af historiske projekter.

Bondeskovgaard har været skovbrugsvirksomhed i tre generationer og savværket har altid været en del af driften.

I dag er Bondeskovgaard en moderne virksomhed med 9 faste, professionelle medarbejdere og der er altid ansat en elev i uddannelse som skov- og naturtekniker.

Bondeskovgaard ligger syd for Osted ved Lejre, omgivet af de midtsjællandske skove. Vores produktion og ydelser tager udgangspunkt i "Det bedste fra de danske skove".

 

Vi arbejder i et dejligt miljø og vores kunder er altid velkomne til at besøge os og få inspiration. Virksomheden er fordelt på fire områder:

Savværk >
Foruden opskæring og handel med træ, leveres bilehugget træ til restaurering af bevaringsværdige bygninger.

Træ- og Landskabspleje >
Træpleje, kronebeskæring, fældning og rådgivning om nedfaldstruede og farlige træer.

Naturbyg >
Bondeskovgaard Naturbyg ApS har i mere end 15 år tegnet, udviklet og leveret legepladser og udendørs aktivitetsmiljøer til institutioner, skoler, boligforeninger og private.

NatureHistory >
En serie af bænke, som er fremstillet af historisk træ og designet af kunstneren og designeren Monica Ritterband.
 Besøg vores showroom

Bondeskovgaard har showroom i den smukke Herregårdslade i Osted. Med udgangspunkt i en af Lejreegnens enkle trælader, har Bondeskovgaard Savværk opført en lade helt identisk med de gamle lader og inspireret fra 1930'erne.

Den charmerende trælade er genopført på Bondeskovgaards nye savværksgrund Birkholmvej 8 i Osted – i øvrigt der, hvor DFØ, Nordeuropas største frysehus, tidligere lå. Herregårdsladen fungerer som showroom.

Læs mere om projektet